Tour de Velká Čantoryje

17.06.2012 21:30

Naše druhé putování vedlo z Třince, přes Vendryni, Ostrý vrch na Velkou Čantoryji. Dnes jsme se vydali už jen ve třech (Tomáš, Pavla a Radka). V extrémním horku nebyla zvolená cesta vůbec ideální. Od startu k rozhledně jsme ušli 13 km, a místy to nebyl vůbec lehký svah. Ale zvládli jsme to! Výhledy po okolí byly úžasné. Dolů do Nýdku to bylo naštěstí jen "kousek" a poté, už značně zničení :) jsme pokračovali domů autobusem.

Příští neděli se půjde před pauzou naposledy. Zatím nás moc netěší tak maximální nezájem z vaší strany, i když jste to původně považovaly za dobrý nápad. Jsme si vědomi toho, že je to dobrovolné, ale je nás v týmu hodně na to, abychom chodili v tak malém počtu :(. Poslední túry se já osobně nebudu moci zúčastnit, doufám, že se najde někdo, kdo mne nahradí :)

Závěrem chválíme jednu osůbku, která neváhala a vydala se na místo srazu, bohužel, jsme o tom, že se chce připojit, nevěděli a tak místo s námi na kopec, vrátila se domů :((. Prosím tedy, pokud máte zájem jít, dejte nám nejpozději den předem vědět, ať víme, že máme čekat. A kdyby jste ani to nestihli, na webu na titulní straně je telefonní číslo na trenéra, poznačte si jej, a pak už snad nic nebude problém :)

Florbalu zdar a horám zvlášť! (RD)

Vyhledávání