První tři body na úvod sezóny vezeme z Čeladné

16.09.2012 19:30

Po necelém půlroce soutěžního půstu nám opět začala sezóna. Ke dvěma zápasům jsme se vydaly do Čeladné, kde nás hostily hráčky Frýdku-Místku. V prvním utkání proti domácím jsme vyšly bodově, ale i gólově naprázdno. V druhém klání jsme již protrhly střeleckou smůlu a vybojovaly první tři body do ligové tabulky a po prvním hracím víkendu nám patří páté místo.

Oba své zápasy vyhrály jen Rožnovanky a dostaly se tak do čela ligy. Opačnou stranu tabulky uzavírá Bílovec, který zatím navázal na nelichotivé výsledky z loňského roku a nepřipsal si ani bod.

 

Výsledky zápasů Třince:

 

1. FbC BD STAV Frýdek-Místek - FBC Steel Třinec   1:0 (1:0, 0:0, 0:0)

Vyloučení: 1:2; využití: 0:0

Branky a nahrávky:  /

 

2. FBC Steel Třinec - FbK Horní Suchá   3:2 (2:0, 1:1, 0:1)

Vyloučení: 3:2; využití: 0:0

Ve 2. tř. nařízeno trestné střílení proti Třinci - bez využití.

Branky a nahrávky: 6. Wojnarová (Nowaková), 7. Stecová E. (Stecová M.), 21. Wojnarová (Kaniová)

 

Sestava zápasů:

 

Nowaková - Stecová M., Dembská, Rakowská, Janiková - Stecová E., Matějová, Koždoňová - Wojnarová, Zwierzynová, Mendroková - Kaniová, Potůčková

Trenéři: Žvak, Kajfosz

 

Ohlasy trenéra:

 

Tomáš Žvak: "Do nové sezóny jsme vstoupili s velkými ambicemi, ale první zápas nás velmi překvapil. Holky byly velmi nervózní a to se odráželo i na výsledku v prvním zápase proti Frýdku-Místku. Ten nastoupil pouze s devíti hráčkami v poli, ale přehrával nás svou kombinační hrou. I když vstřelily pouze jeden gól, naše ustrašená hra na ně nestačila. Střely ani založení útoku rozhodně nevypadaly tak, jak jsme si nacvičili na tréninku. Zklamání z první prohry však nemohla trvat dlouho. Už za necelou půlhodinu jsme nastupovali proti Horní Suché. Vstup do zápasu se nám povedl rozhodně lépe než soupeři a v úvodu utkání jsme vedli o dvě branky. Na naší hře se rozhodně změnil přístup a na holkách šla vidět touha po vítězství. Holky v závěru trochu polevily a soupeřky začaly dotahovat, ale nakonec jsme zápas dovedli do vítězného konce. Pouze jedna výhra nebyla však naším cílem, a proto je určitě, co zlepšovat."

 

Výsledky ostatních zápasů:

 

FbK Horní Suchá x   Torpedo Pegres Havířov     3:1
FBC Vikings Kopřivnice x   1. FBK Rožnov p/R     2:3
FBC Spartak Lija Bílovec x   FBC O.C.E.L.O.T. Ostrava     2:3
FBC O.C.E.L.O.T. Ostrava x   FBC Vikings Kopřivnice     0:7
Torpedo Pegres Havířov x   FbC BD STAV Frýdek-Místek     2:2
1. FBK Rožnov p/R x   FBC Spartak Lija Bílovec     8:1

 

Statistiky Třince po dvou odehraných kolech:

 

 

Oficiální info z ligy naleznete na stránkách ČFBU ZDE. (RD)

Vyhledávání