Je libo soupravu? :D

11.02.2013 21:30

Prosím, vyjádřete se do diskuze pod článkem (platí pro nefacebookové :D, pokud byste o nějakou variantu měly / neměly zájem.

 

Varianta 1: Šusťákovky za 440 Kč. Výhoda je nízká cena a možnost nechat potisknout. Nevýhoda, jsou jen tyto tři barevné kombinace.

 

Varianta 2: Teplákovky od Burika za 840 Kč. Byl by na nich zabudovaný potisk jaký bychom chtěly, nevýhoda je však vyšší cena. A toto je jen návrh, klidně můžou být i jiné barevné kombinace, jaké budeme chtít :)

Diskusní téma: Je libo soupravu? :D

Datum: 12.02.2013

Vložil: Lenia/Kajfi

Titulek: Soupravička

Jakožto jedna z nejmladších :D bych se vyjádřila kladně k šusťákovce, protože je to přece jen o polovinu levnější a pochybuju, že bych někde nasbírala 9 stovek na teplákovku. Každopádně asi bych souhlasila ikdyž to nejsou naše barvy s tou červenočernou kombinací, ty ostatní jsou takové moc mdlé.

Datum: 12.02.2013

Vložil: Elis

Titulek: Re: Soupravička

Už vidím, jak všechny naběhneme v soupravičce :D Nevím, já bych byla spíše pro teplákovku..Ale je to dost peněz no... :-/

Datum: 12.02.2013

Vložil: Radmilka

Titulek: Re: Re: Soupravička

Každopádně všechny určo ne, je to dobrovolné, peněz to je dost a tak záleží na každé jak se rozhodne. Stav z FB zatím 7 hlasů pro teplákovky, 5 pro nic a 0 pro šusťákovky - abyste byly v obraze :D

Datum: 13.02.2013

Vložil: Elis

Titulek: Re: Re: Re: Soupravička

No když už, tak bych radši taky byla pro teplákovku :)

Vyhledávání